Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Tjenester

Gravetjenester

Vi utfører de fleste gravetjenester, som blant annet drenering av grunn, planering av tomter, grunnarbeid, kabelgraving og graving for vann og avløp.

Installasjoner

Holtet Maskin Og Transport AS utfører installering av septiktanker og oljetanker, renseanlegg og oljeutskillere som benyttes ved verksted. Vi utfører også installasjon av setteutskiller for restauranter.

Asfaltering

Holtet Maskin Og Transport AS utfører asfaltering av mindre oppdrag, men vi fører samarbeid med større firma som tar større oppdrag innen asfaltering.

Massetransport

Vi utfører både salg og transport av fyllmasser som pukk, sand, grus, singel, stein og jord. Vi kan tilby konkurransedyktige priser og rask leveranse ved bestilling. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående priser på fyllmasse eller utkjøring.


Brøytetjenester

Ved både store og små snøfall stiller vi på kort varsel, og sørger for at veibanen blir brøytet og saltet. Det er viktig at veien blir behandlet fort, før det oppstår ulykker. Vi har lang erfaring innen brøyting, og arbeider effektivt og presist. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å opprette faste avtaler for brøyting.

Rivning

Vi utfører rivningsoppdrag innen rivning av mindre bygninger. Dette kan eksempelvis være rivning av eneboliger, tomannsboliger, garasjer, mindre lagerbygg og fritidsboliger. Alle rivningsprosjekter utføres med forsiktighet, og med sikkerhet først. Vi har lang erfaring innen rivning, og for dette bruker vi gravemaskin påmontert klo.

Dersom du er eier av en gammel og rivningsklar bygning, ta kontakt med oss for prisoverslag. Som regel vil det være mer gunstig å rive en slik bygning for å bygge nytt, i forhold til det å totalrehabilitere bygningen.

Natursteinmuring

Holtet Maskin Og Transport AS utfører natursteinsmurer. En natursteinsmur setter et fantastisk vakkert preg på hagen, samtidig som det er svært solid, holdbar og helt vedlikeholdsfri.

Holtet Maskin Og Transport AS har lang erfaring med natursteinsmuring, og vi er stolte av de murene vi setter opp.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Holtet Maskin og Transport AS